Catering op je bruiloft

HapjesVoor veel mensen geldt dat hun bruiloft de mooiste dag van hun leven is. Omdat je deze natuurlijk zo goed wilt laten verlopen, is het belangrijk je goed voor te bereiden. Er komt immers heel wat bij kijken. En omdat je uiteraard geen hongerige gasten wilt hebben, is het belangrijk te bedenken wat je ze wilt voorschotelen.

Menu
Van tevoren is het belangrijk te bekijken hoeveel gasten je verwacht en wie van de genodigden blijft eten. Daarnaast moet je denken aan bijvoorbeeld hapjes en drankjes voor de avond. Uiteraard wil je een zo origineel mogelijk menu, dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Hierbij is het wel van belang op je budget te letten: wat kun je je veroorloven?

Cateraar
Het is aan te bevelen catering in te huren. Een cateraar heeft ervaring met dergelijke grote groepen mensen en kan een origineel en smakelijk menu samenstellen, uiteraard in overleg met jullie. Hij kan hierbij rekening houden met je budget. Door een cateraar in te schakelen, kun je een hoop werk uit handen geven en weet je zeker dat het op dit gebied helemaal goed komt.

Drankjes
Een andere tip is een Dawson koelcel huren. Met een koelcel kun je onder andere de drankjes lekker koel houden, zodat deze ten alle tijde koud geserveerd kunnen worden aan de gasten. Met zoveel mensen op de dansvloer kan het nogal eens warm worden; de drankjes echter blijven in ieder geval koud!

Met een professioneel en smakelijk menu zul je je gasten aangenaam verrassen en zal jullie speciale dag helemaal compleet zijn!